Concursos

La campanya La Reconquesta del Vidre inclou dos concursos per a motivar més als festers i a totes les entitats participants a reciclar els residus d’envasos de vidre durant la celebració dels Moros i Cristians.

Un de caràcter intermunicipal, en el qual totes les poblacions competeixen entre si per ser el municipi més reciclador durant les festes i en el qual s’han establit tres categories en funció del nombre de festers:

Atabales: Municipis que tenen més de 2.300 festers.

Darbukas: Municipis de fins a 2.300 festers.

Dolçaines: Municipis amb 950 festers o menys.

Els guanyadors del concurs intermunicipal seran els municipis que millor puntuació obtinguen en el rànquing corresponent a la seua categoria, la fórmula de la qual és quilograms de vidre reciclat en els contenidors assignats a la campanya dividit pel nombre de festers en 2019.

El premi per al guanyador de cadascuna de les categories serà una ajuda econòmica per valor de 1.500€,que es destinarà per a l’organització de les festes de 2020.

I un altre que es desenvolupa en cada municipi en el qual totes les comparses i filaes que complisquen amb uns requisits entraran en el sorteig d’un miniglú i un lot de productes envasats en vidre valorat en100 €. D’aquesta manera es premia l’esforç que realitzen per fer que el seu municipi siga méssostenible. Els requisits per a poder participar són:

  • Col·locar el seu adhesiu personalitzat de la Reconquesta del Vidre en un lloc visible.
  • Recollir i retornar el poal que els presta Ecovidrio.
  • Utilitza el correctament el poal, només per a envasos de vidre.
  • Fotografiar-se al costat de la ecopatrulla reciclant vidre.

Finalment, en l’apartat Promocions podràs demostrar quant saps de les festes de Moros i Cristians, de la Reconquesta del Vidre i del reciclatge d’envasos de vidre per a guanyar un fantàstic miniglú amb la imatge de la campanya.