Premis

La campanya La Reconquesta del Vidre està plantejada com una sana competició entre municipis. En aquesta edició participen 38 poblacions de la Comunitat Valenciana, que competeixen per ser la població que més s’involucri amb el reciclatge de vidre durant les festes, incloent-hi la difusió de la campanya.

Els guanyadors de cada categoria en les quals es divideix el concurs (Atabales, Darbukas i Dolçaines) rebran un trofeu de La Reconquesta del Vidre, que els acredita com el municipi més reciclador de les festes.

Les categories s’han establert en funció del nombre de festers:

Atabales: Municipis que tenen més de 2.500 festers.

Darbukas: Municipis de 1.000 a 2.500 festers.

Dolçaines: Municipis amb menys de 1.000 festers.

Així mateix, totes les filaes i comparses implicades activament en la campanya ique reciclin correctament els residus d’envasos de vidre, entraran en el sorteig, en cada municipi, d’un dispensador de begudes fabricat en vidre amb la imatge de campanya.

D’altra banda, també es realitzaran sis promocions en línia amb preguntes sobre reciclatge d’envasos de vidre i les festes de Moros i Cristians. En aquestes promocions, els participants que responguin correctament a les preguntes podran guanyar un exclusiu miniglú de ‘La Reconquesta del Vidre’.

Aquests sortejos els podràs trobar en la pestanya de Promos de la nostra web.